Fodboldgolf vinder frem som både sport og fornøjelse

Fodboldgolf er for alvor blevet populært gennem de seneste år, og flere og flere taler om denne sport. Nogle vil hellere kalde det et spil end en sport, men det gør det absolut ikke mindre sjovt.

Der er også dem, som dyrker det som en seriøst sport, hvor det minder om seriøs golf. Der er derfor mange måde at dyrke fodboldgolf på, og det er en sportsgren med plads til både hygge og socialt samvær samt seriøse sportsfolk.

Har du ikke prøvet fodboldgold endnu, så er det bare med at komme i gang, da det er et hamrende sjovt spil. Det er faktisk så sjovt, at det er blevet en af de mest populære ting at gøre til eksempelvis en polterabend. Dette vidner om spillets glæde og sjove indslag, og at det er et socialt spil.

Fodboldgolf stammer fra Sverige

Selve fodboldgolfspillet stammer oprindelig fra Sverige og har herefter bredt sig til de omkringliggende lande. I dag er spillet blevet vældig populært i Danmark og spilles over hele landet. Det spilles af såvel unge som ældre. Og man behøver absolut ikke være topfodboldspiller for at deltage – selv om det selvfølgelig ikke gør noget, at man kan ramme bolden.

Mange baner at vælge i mellem

Der er mange fodboldgolfbaner rund om i landet, og der kommer hele tiden nye til. Den store efterspørgsel efter denne sjove leg har nemlig gjort, at der konstant er kommet flere og flere baner. De mest populære baner er næsten konstant booket, men heldigvis er der som nævnt kommet en del nye baner de seneste år.

Så det er ligegyldigt om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, du har masser at vælge mellem, når det kommer til fodboldgolf.

Find derfor en bane nær dig, så du kan få prøvet det af. Saml nogle af dine gode venner, og så kan i ellers lave det til en rigtig hyggedag. Hvis i seriøse fodboldspillere, så kan i samtidig gøre det til en god konkurrence og eventuelt sætte en præmie på spil.

Nogle steder er banerne etableret som et decideret fodboldgolfområde, mens de andre steder er en del af et større anlæg med andre udendørs aktiviteter. Et godt eksempel på dette er Nymarksminde i Nordjylland, som rummer et hav af aktiviteter for hele familien. Så er man ikke lige den store fodboldgolf-fan eller vil man bare gerne lave andet også, så er Nymarksminde absolut et besøg værd. Men deres fodboldgolfbane skal man nu i hvert fald prøve mindst en enkelt gang, når man er der. Banen har hele 18 huller og er fyldt med sjov og udfordring.

Fodboldgolf som hygge

Er I til hygge og sjov, så er det også fodboldgolf. Det kan både bruges til et sjovt ølspil, hvor der skal drikkes øl, når man klarer banen for dårligt. Og det bliver dermed ikke nemmere, når man kommer længere frem på banen og har fået en del at drikke.

Man kan også gøre det mere roligt og familievenligt, og pakke en god madpakke og så tage ud på en bane og spille. Tager man sig god tid og kigger på naturen, så er det samtidig en hyggelig picnic. Det er derfor helt oplagt til en søndag med familien, især når vejret er godt.

De fleste steder må man gerne tage mad med, så det er en glimrende ide til et hyggeligt måltid i kombination med fodboldgolf.

Mange bliver bidt af fodboldgolf

Der er dog også mange, som for alvor bliver bidt af denne sportsgren. Og får dem er det virkelig en sportsgren, som er helt på højde med golf.

De træner flere gange om ugen, og elsker simpelthen dette sjove spil. Der er et kæmpe konkurrencemoment i sporten, og det kræver en eminent sparketeknik.

Samtidig er det sejt at være god til, da de fodboldspillere med den bedste sparketeknik altid har været stjernerne. Hvis du er en haj til fodboldgolf, så kan du vise dine evner til vennerne og du kan blive hyldet som den bedste fodboldspiller.

 

Disclaimer

Skriv et svar