Netdating er også for dem, der er fyldt 50

Vidste du, at der findes online dating tjenester, som er målrettet specifikt til singler over 50 år? Det er nemlig ikke længere kun den yngre generation, der dater på nettet. Flere og flere senior singler hopper med på netdating bølgen – det er nemlig aldrig for sent at finde kærligheden.

Populær måde at date på

Skilsmisseraten i Danmark er temmelig høj, og flere bliver skilt efter mange års ægteskab. Det betyder også, at der er flere og flere singler over 50, som leder efter kærligheden. Men det kan være svært at komme i gang med at date, når man har levet i et forhold i de sidste mange år af sit liv. Faktisk kan det føles helt uoverskueligt at komme i gang, og hjernen kan boble over med spørgsmål. Er der nogle datingregler? Hvem skal skrive først? Hvad taler man om? Hvor finder man drømmemanden eller -kvinden?

Også af den grund er netdating blevet ekstremt populært, da vejen til den eneste ene er lidt mere smidig og fleksibel – og du kan gøre det i dit helt eget tempo. Således kan du sidde og se folk lidt an og overveje, om de er noget for dig, før du tager kontakt.

Nogle vælger at skrive sammen i en længere periode, før de beslutter sig for at mødes, hvor andre helst vil mødes med det samme for at fornemme kemien i virkelighedens verden. Du styrer tempoet selv.

Én af grundene til, at seniordating er blevet så populært, er, at de fleste over 50 år ikke nødvendigvis ved, hvor de skal finde den eneste ene henne. Man går ikke ud på samme måde som før, og udvalget af singler er heller ikke ligeså stort, som da man var yngre. Ved at date på nettet kan du føle dig mere sikker på, at de mennesker, du møder, er i samme båd som dig.

Hvordan finder du en kæreste på nettet?

Du skal bevæbne dig med både tålmodighed og en åbenhed over for andre mennesker, når du går i gang med at date online. Du skal ikke være bange for at tage den første kontakt – de fleste vil være smigrede, og mange venter i forvejen på, at andre tager det første skridt. Hold dig derfor endelig ikke tilbage, men kast dig hovedkulds ud i det – du har intet at miste, og alt at vinde.

Når du opretter en profil, skal du for det første have et godt profilbillede, som er vellignende, og som udstråler det, du står for. Du skal ikke lave dig selv om til noget, du ikke er.

Lav desuden en fængende profiltekst, som er let tilgængelig, og som kort og præcis beskriver, hvem du er, og hvad du synes kendetegner dig. Du skal tænke på, at der er mange senior singler på nettet, så din tekst skal vise de andre singler, hvad du består af.

Lad være med at lyve på din profil – du er der for at finde det match, som du forhåbentlig skal blive gammel med, og man kommer ingen vegne med at lyve. Og så er det i øvrigt også så akavet, når sandheden kommer frem.

Godt udbud af seniordating sites

Netdating består både af hjemmesider, som ikke har et specifikt publikum, og hvor alle kan være med, og sider som er specifikt målrettet en bestemt gruppe af mennesker. Det kan for eksempel være fitness dating eller elite dating – og så selvfølgelig senior dating, som du eksempelvis finder på senior.dk. Når du vælger en mere specifik netdating tjeneste, kan der være en større sandsynlighed for, at du finder et menneske, som vil det samme som dig, og som du synes matcher både din person og dit liv bedst.

Disclaimer

Skriv et svar